About

"MADE BY LON CATERING is catering met een lach."

Op een film- of dramaserie set, op feestjes, bij lunches; met mijn eten wil ik een glimlach op de gezichten toveren. Natuurlijk is het eten lekker, gezond, smaakvol en zo veel mogelijk uit het seizoen maar mocht je hartje zomer zin hebben in zuurkool, doe ik daar niet moeilijk over. De klant is koning en ik wil die koning blij maken.

De passie die ik heb, is terug te vinden in al mijn eten.

Op de set zorgt Made by Lon voor maaltijden die gaan van Italie tot India en van Frankrijk tot de wereld uit het Midden-Oosten. Daarbij horen altijd verschillende, smaakvolle bijgerechten. Want niets is leuker dan te kunnen kiezen. En... een blije, voldane crew en cast maakt een productie altijd beter!

Bij mijn specialiteit het 'walking-dinner' krijgen de gasten diverse smaaksensaties geserveerd. Deze borrelhapjes zijn origineel, verrassend en een lust voor het oog. Wat denkt u bijvoorbeeld van een glaasje gevuld met zoet-pittige tomatenjam en daarin een gamba, omwikkeld met pancetta? Of een mini-brie-soepje met geroosterde amandelen en een bosuitje? Of een rode bieten puree'tje met geitenkaas?

Ook voor lunches bent u bij Made by Lon aan het goede adres. Ik serveer soepen, salades, quiches en andere heerlijkheden. Niets is gewoon, alles is lekker.

Made by Lon maakt en serveert op maat en alles gaat altijd in overleg met de klant. Uiteindelijk is er niets mooier dan het moment waarop men een hapje neemt en die glimlach ontstaat. Een blije eter is tenslotte waar het allemaal om draait. En ik ben gespecialiseerd in die glimlach.

"Ik ben specialiseerd in een glimlach bij mijn eters."

FullSizeRender